Pre core i Göteborg i april 2016!

Den 14-16 april 2016 kommer Frida Lisak och Liv Raissi ge en introduktionskurs (s.k. ”pre-core”) i ISTDP i Göteborg. Kursen omfattar tre heldagar (kl 9-17) och kommer innehålla både teoretiska och praktiska moment.

Bl a kommer du lära dig:
– Meta-psykologin bakom ISTDP
– Att etablera medveten allians och upprätthålla ett intra-psykiskt fokus
– Att fokusera på affekter
– Att bedöma och reglera ångestnivå
– Känna igen och arbeta med olika typer av försvar och motstånd

Kursavgift är 3 700 kr för alla tre dagarna och deltagarantalet är begränsat. Det finns ett mindre antal platser för heltidsstudenter, som har viss erfarenhet av terapeutiskt arbete t.ex. läser sin sista termin på psykologprogrammet, som kan gå kursen till reducerad kostnad (2 500 kr).

Kursen ger grundläggande kunskaper och färdigheter för att kunna gå vidare med en full core-utbildning för den som så önskar. En ny 3-årig core-utbildning planeras starta i Göteborg till hösten 2016. Mer information kommer senare.
Fullgjord pre-core är ett krav för att kunna gå core-utbildningen som kommer vara begränsad till 10 platser.

Liv Raissi är legitimerad psykolog, diplomerad ISTDP-terapeut och lärare samt handledare i psykodynamisk korttidsterapi på psykologprogrammet vid Göteborgs universitet.
Frida Lisak är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut, handledare, diplomerad ISTDP-terapeut med långvarig yrkeserfarenhet.

För att anmäla dig till pre-core kursen maila Frida Lisak : frida.lis.sal@gmail.com