Fysiska platser för att följa ISTDP Academy

I dagarna höll den nya styrelsen för ISTDP-föreningen sitt konstituerande styrelsemöte. Då bestämdes bland annat att vi vill erbjuda fysiska platser för att följa vårens digitala föreläsningsserie ISTDP Academy. Detta kommer att inledas nu om ett par veckor, den 6:e april, då John Rathauser ska presentera “Man in the wrong place: A case involving projection and syntonic defense”.

Skriv till kontaktpersonen nedan och anmäl dig om du vill sitta där. Du måste kunna visa bekräftelse på att du betalat för ISTDP Academy för att bli insläppt, så se till att köpa din biljett genom följande länk: https://registreringar.istdpsweden.se/registrera/vt2022

Fysiska platser

Malmö ISTDP-mottagning (Amiralsgatan, Malmö). Kontakt: thomas.hesslow@gmail.com

Nina Samtalsgruppen (Sankt Göransgatan, Stockholm). Kontakt: rebecca.holmqvist@nina.se

Multiversum (Fogdevägen, Bagarmossen). Kontakt: Christoferpsykolog@gmail.com

Aperire psykoterapi (Timmermansgatan, Uppsala). Kontakt: lena.grip@aperire-psykoterapi.se

Om du har en fysisk lokal där du kan ta emot ett gäng intresserade kan du maila till vår hemsideansvarige (thomas.hesslow@gmail.com) och meddela detta, så läggs informationen upp på den här sidan. Styrelsen kan sponsra den som vill arrangera en fysisk plats med pengar till lokalhyra och till att köpa in fika. Skriv till oss om du har ett förslag om att hyra lokal!