Treårig Core-utbildning i Göteborg!

Liv Raissi kommer att hålla i en treårig core-utbildning i Göteborg, med start hösten 2016!
Utbildningen består av:
  • Undervisning kring modulens tema
  • Färdighetsbyggande rollspel kring modulens tema
  • Handledning på egenfilmade patientsessioner
  • Gruppsamtal kring egna processer
  • Läsning av ISTDP-litteratur

Utbildningen är indelad i 12 moduler (fyra tredagarstillfällen per år). Första året inriktas på att förbättra färdigheter i att arbeta med konflikttriangeln. Andra året handlar mer om att se vilken typ av relation som patienten omedvetet försöker skapa i terapin. Tredje året riktas mer mot att integrera egna upplevelser i det terapeutiska arbetet. Syftet är att successivt lära sig arbeta med mer svårare problematik med ISTDP. Deltagaren rekommenderas ha med sig film från en egenfilmad terapisession till varje tillfälle. Deltagarna förväntas ta enskild handledning av valfri ISTDP-certifierad handledare, 2 gånger mellan varje modul och 1 gång på sommaren.

Kursstart: 7-9 september 2016 (Tillfälle två: 23-25 november 2016)

Plats:  Mottagning Psykologibyrån, Norra Allégatan 1, Göteborg

Lärare/handledare: Liv Raissi

Pris: 54 000 kr inkl. moms för hela utbildningen (betalning 4500 kr sker till varje tillfälle)

Utbildningen ger ISTDP-institutets internationella certifiering som ISTDP-terapeut. För godkänd utbildning krävs att varje deltagare får handledning på minst 10 egenfilmade sessioner. En ansökan för ackreditering som specialistkurs behandlas just nu av Specialistrådet.

Välkommen med din anmälan till liv.raissi@affekta.se. Anmälan är bindande fr.o.m. två månader före första kursdag. Man binder sig till första året med ambitionen att fullfölja hela utbildningen. Inför fjärde tillfället binder man sig till de resterande två åren.