Avancerad handledningsgrupp ISTDP


Känner du ett tomrum efter core-utbildningen och vill fortsätta utvecklas? Känner du att du har god teknisk kunskap kring interventioner, men upplever hinder inom dig själv att komma vidare i din utveckling?

Välkommen att få hjälp och inspiration från denna avancerade handledningsgrupp för de som har gått klar core. Fokus ligger på undervisning med videoklipp, videohandledning, rollspelsövningar, och målmedveten träning. Hela tiden med syftet att utveckla kapaciteten att möta och ta hand om våra patienters och våra egna känslomässiga låsningar och blinda fläckar.

Gruppen träffas måndagar kl 9-12 via zoom varannan vecka med start hösten 2022. Du förbinder dig till en termin i taget och har med dig terapivideo att handledas på till varje tillfälle. Möjlighet finns att träffas live något tillfälle om det är möjligt, bara för att det är trevligt. Max antal i gruppen är fyra stycken.

PRAKTISK INFO

Plats: Videolänk Zoom

Pris: 1500 kr exkl moms/tillfälle. Alla tillfällen är obligatoriska.

Datum:
5 september kl 9-12
19 september kl 9-12
3 oktober kl 9-12
17 oktober kl 9-12
31 oktober kl 9-12
14 november kl 9-12
28 november kl 9-12
12 december kl 9-12

OM LÄRAREN

Liv Raissi

Liv Raissi är leg psykolog och certifierad ISTDP-terapeut och handledare av
ISTDP Institute i Washington DC. Hon är en av grundarna till det svenska ISTDP-institutet. Utöver terapier i eget bolag undervisar Liv på Göteborgs universitet och på Sapu, driver introduktionskurser (pre-core) och längre utbildningar (core- utbildning). Liv har tidigare jobbat utifrån KBT-modeller, framförallt traumafokuserad KBT (prolonged exposure) på en PTSD-mottagning. För att kontinuerligt utvecklas som terapeut och person använder sig Liv av videohandledning och principer utifrån målmedveten träning. Hennes utgångspunkt som terapeut är att utifrån ett öppet hjärta och följsam hållning bidra med specifika interventioneranpassade efter varje patient.

Anmälan: liv.raissi@affekta.se.